История

Нашата традиционна компания е създадена да обедини в едно ЛОББИ производители от цял свят. 

Над пет семейни поколения, които пазят традицията жива, компанията е осигурила признат ноу-хау и в момента предлага различни продукти, като ги адаптира към изискванията на своите клиенти за различните пазари, независимо дали са от хлебната индустрия, мелничарите, производители на шоколад и захарни изделия или ресторантьори ... от малки и големи фирми до международни компании.

1893  започва производството на плодови желета и конфитюри.

1901  изграждане на първите складове за зърно. Сортиране на зърно от България и износ за Румъния и Австрия и Унгария.

1909 изграждане на мелница със съвремени немски и швейцарски машини.

1943  продажба на компанията и преместване на част от бизнеса и в Австрия и Швейцария.

1980   експанзивно започва модернизацията и развитието на производството на подобрители за брашна, подобрители и миксове за хляб и продукти за сладкарство.

2007  инвестиция в най модерната хай-тех мелница в света с дневен производствен капацитет от 330 т. И начало на партньорството с Австрийската традиционна фирма PFAHNL.

2008 начало на партньорството ни с един от първите производители на маргарин и специални масла в света Vortella Germany.

2009 обновяване на лабораторията ни с последно поколение апаратура.

2010  производство на високотехнологични емулгатори за сладкарство и захрани изделия с марка LOBBI.

2010   лобби започна да внедрява и сервизира оборудване и машини за хлебопроизводството, сладкарството, хотели и кетеринг. Изградихме сервизна база и мережа за обслужване на територията на България, Румъния, Македония.   

2010  начало на партньорството ни с един от най големите производители на брашна и малцове за пиво и пекарството Karl Bindewald Kupfermühle Germany.

2012  стартира производството на шоколади, кувертюри, кремове с марката LOBBI в Испания.

2012 стартира нашето партньорство с Eurocas Romania. Регионален лидер в производството на маргарин, специални масла и растителна сметана.

Търговският ни бизнес се разраства последователно. С добре развита търговска мрежа и голяма гама от хранителни суровини и оборудване. 

 

Всичко това е предпоставка за създаване на Lobbi офиси на всички континенти. Към момента имаме офиси в Германия, Полша, Румъния, Сърбия, Македония, Гърция.