kontakti

Внатрешен пазар Бугарија

Централен канцеларија и магацин Софија

 

Sofia 1528, NPZ Iskar, st. "5007"-1

 

Телефон: +359(88)504 94 29

Телефон: +359(88)496 75 84

Телефон: +359(2)434 17 51 

Телефон: +359(2)873 49 58

Телефон: +359(2)434 17 54
email: office@lobbi.bg    

Експорт 

 

Email: export@lobbi.eu

Site: www.lobbi.eu

 

Експорт надворешни пазар

ЕУ, Македонија, Грција, Романија, Србија, Русија, Казахстан, Арапската лига.

 

Букурешт, Романија 

Bucharest, Sector 6

 

 

Tel.: +40 314 252 549

Tel.: +40 314 252 548

Tel.: +40 728 857 290

Tel.: +40 728 857 302

Email: office.romania@lobbi.ro

Site: www.lobbi.ro 

 

 

Грција

Солун 57022

Синдос индустриска зона

 

Email: office@lobbi.gr

Site: www.lobbi.eu