Суровини

Чоколадо со глазура Crema Sacher Superm

Чоколадо со глазура Crema Sacher Superm

Се меша за француски Макарони French Macarons

Се меша за француски Макарони French Macarons

Маргарин Печиво Бланко 80%

Маргарин Печиво Бланко 80%

Форми за мъфини на скара Muffin Tray

Форми за мъфини на скара Muffin Tray

Машини

Кршнете нож една линија

Кршнете нож една линија

Sinmag SM20LS нерѓосувачки челик планетарен миксер

Sinmag SM20LS нерѓосувачки челик планетарен миксер

Автоматски делител со заклучување за заклучување Jac Automatic

Автоматски делител со заклучување за заклучување Jac Automatic divisor-moulder Paniform

Автоматска линија за франзели и багети Jac Automated Simplified

Автоматска линија за франзели и багети Jac Automated Simplified production line LPS