HYDROGUM X (E415)

HYDROGUM X (E415)
HYDROGUM X (E415) HYDROGUM X (E415)
Код на продукт
LB900E415
Производител
LOBBI

Описание

HYDROGUM X е стабилизатор, който се използва за запазване на консистенцията и увеличаване на вискозитета на продуктите. Добавката е разрешена за използване в хранително-вкусовата промишленост във всички страни по света. Отнася се към естествените полизахариди и полизахаридни биополимери. Получава се в резултат на активността на бактерии от меласа и захари.

Основните и най-важни качества на Е 415 са по-големите здравина и разтегливост. Добре се смесва с различни вещества, образувайки устойчиви суспензии и еластични меки гелове, придава еластичност на теста от безглутенови брашна, сгъстява, хомогенизира и др. Сгъстител подобрител на водопоглъщането. Увеличава срока на съхранение и свежест на продуктите като задържа свързаната влага в изделията.

Е 415 намира приложение в хранително-вкусовата промишленост при производството на:

- млечни, месни и рибни хранителни продукти;

- млечни напитки със съдържание на плодове като стабилизатор;

- сладолед и сметана за получаване на кремообразна консистенция;

- сладкарски изделия и сладка;

- за кристализиране на леда;

- за задържане на влагата и за приготвянето на солени разтвори в месопреработването;

- в качеството си на желиращ агент.

 

Опаковка: 25кг/чувал

 

 

Запитване

Данните се изпращат, моля изчакайте...

Други продукти от Гуми и желиращи вещества

HYDROGUM G (E412)

HYDROGUM G (E412)

Желатин - телешки 260 bloom

Желатин - телешки 260 bloom

Гуар гума (E412)

Гуар гума (E412)

Желатин 240-260 Bloom

Желатин 240-260 Bloom

Желатин КРИОГЕЛ

Желатин КРИОГЕЛ