Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO +

Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформите
Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO + Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO + Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO + Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO + Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO + Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO + Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO + Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO + Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line PRO +
Код на продукт
PROPLUS
Производител
Jac Machines

Описание

Напълно съставен от модули и с възможност да се адаптира на различни конфигурации, PRO + може да бъде зареден от дясната или от лявата страна, или отстрани или отпред.

Уникалният дизайн на поставката за брашно, с гладките вътрешни стени, гарантира, че брашното не се залепва. Направен от неръждаема стомана за оптимална хигиена и лесно почистване. Оборудван е с интелигентна система от двулицев улей (използвайки двете лица на улейте, предотвратява натрупването на влага и залепване). PRO + е в състояние да се адаптира към най-високите нива на производство, като същевременно гарантира хляб с оптимално качество.

Характеристика:

Размери:

Файлове

pro-.pdf

pro-1.pdf

Запитване

Данните се изпращат, моля изчакайте...

Други продукти от Автоматизирани линии за хлебопроизводство

Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформите

Автоматична линия за хляб с пруфер, делител за тесто и оформител за франзели Jac Automated Bread Line Proline