Пристигнаха най-новите попълнения в продуктовата ни листа от шоколадови изделия за промишлеността на една от водещите компании за производство на шоколадови продукти за частния и промишления сектор. Шоколадите на Natra се отличават с автентичен тъмен цвят (при натуралните шоколади), с интензивен аромат и вкус, лесни за работа и моделиране на бонбони, ганажи, кремове, мусове и други. Перфектни за темпериране и получаване на продукти с лъскав завършек на шоколада в резултат от качествените какаови масла, които се използват за направата му. Запазва характерните качества на шоколада при обработка като: вкус, аромат, звук и структура.
Черният шоколад на Natra без добавени захари се получава в резултат от заместване на захар от малтитол, която е с по-ниско калорично съдържание и гликемичен индекс. Така шоколадът съдържа повече диетични фибри, отколкото стандартен черен шоколад, като по този начин се стимулира обмяната на веществата и не предизвиква кариес.
Млечният шоколад е резултат от добавяне на около 20% мляко на изисканите тъмни шоколади на Natra, така се получава автентичен млечен шоколад, с характерен аромат, мекота и кадифен сладък вкус.
Белият шоколад е резултат от внимателно смесване, рафиниране и размесване на най-добрите съставки. Изработен с високо качествени какаови масла, мляко и захар, този шоколад притежава кремав, кадифен и сладък вкус, когато се топи в устата. Белият шоколад не съдържа какаова маса, в следствие на което изпъква атрактивен бял цвят на перла.
Дългогодишният опит и широките познания на Natra в света на шоколада, съчетано с високи постижения и отдадеността на RDI екип, са основните бутони за усъвършенстването на линия от шоколадови продукти с избрани съставки с активни биологични свойства. Консумацията на тези шоколади може да има благоприятен ефект върху физиологична функция на човешкото тяло и следователно подобряване на общото здраве и здравословното състояние на потребителя, както и да се намали риска от някои заболявания.