Описание
Плод в желе 60% плод.
Консистенция: гъсто желе
Цвят: типичен за използваните плодове
Вкус и аромат: консистенция с вкус и аромат на използваните плодове
Стабилност на продукта при печене: термоустойчив на 200 градуса за 15 мин.
Състав: Състав: ягоди плод 60%, захар, модифицирано царевично нишесте, регулатор на киселинност лимонена киселина, стягащ агент калциев лактат, консервант калиев сорбат, ароматизант, оцветител Allura Red AC.
Употреба: термостабилен пълнеж за сладкарство преди/след печене. Използва се също и за захарни изделия и бонбони, в комбинация с растителни кремове/сметана за пълнеж и декорация на торти.
Условия на съхранение: На сухо и хладно място.
ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!
Опаковка: 12 кг кофа
Запитване