Описание
Термоустойчив плодов пълнеж с 50% плод. Смачкан плод, който минава през пълначни машини.
Консистенция: гъсто желе
Цвят: типичен за използваните плодове
Вкус и аромат: консистенция с вкус и аромат на използваните плодове
Стабилност на продукта при печене: термоустойчив на 200 градуса за 15 мин.
Състав: пюре от тиква 50%, захар, глюкозо-фруктозен сироп, модифицирано царевично нишесте, регулатор на киселинността (лимонена киселина, калциев лактат), сгъстител гелан гума, консерванти (калиев сорбат, калциев бензоат).
Условия на съхранение: На сухо и хладно място.
Употреба: термостабилен пълнеж за сладкарство преди/след печене. Използва се също и за захарни изделия и бонбони, в комбинация с растителни кремове/сметана за пълнеж и декорация на торти.
ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!
Опаковка: 12кг/кофа
Запитване