Описание
Термоустойчив плодов пълнеж с 50% плод. Смачкан плод, който минава през пълначни машини.
Консистенция: гъсто желе
Цвят: типичен за използваните плодове
Вкус и аромат: консистенция с вкус и аромат на използваните плодове
Стабилност на продукта при печене: термоустойчив на 200 градуса за 15 мин.
Състав: кайсия плод 50%, глюкозо-фруктозен сироп, захар, модофицирано царевично нишесте, сгъстител гелан гума, регулатор на киселинност (лимонена киселина, калциев лактат), оцветител (бета каротен), консервант (калциев сорбат, натриев бензоат), ароматизант.
Условия на съхранение: На сухо и хладно място.
Употреба: термостабилен пълнеж за сладкарство преди/след печене. Използва се също и за захарни изделия и бонбони, в комбинация с растителни кремове/сметана за пълнеж и декорация на торти.
ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!
Опаковка: 12кг/кофа
Запитване