Яйчен прах меланж Standart

Яйчен прах меланж Standart
Яйчен прах меланж Standart Яйчен прах меланж Standart
Код на продукт
BG1001025
Производител
LOBBI

Описание

Продуктът се произвежда от течни яйца, в резултат на механично чупене на пресни, здрави и чисти яйца. Филтриран и хомогенизиран, пастьоризиран на минимална температура от 63°C за 3,5 минути и охладен при 3°C, се изпраща за спрей изсушаване.

Приложение: Тестени продукти- кроасани, козунаци, кексове, дребни сладки, сладкиши, омлети. 

Употреба: 1 част яйчен прах (меланж) се смесва с 3 части вода= 4 кг яйца.

- 1 кг яйчен прах (меланж) е еквивалентен на около 95 яйца.

Съхранение: На сухо място при температура от +5° до +25°C. 

 

Опаковка: 25 кг/чувал

 

 

 

Запитване

Данните се изпращат, моля изчакайте...

Други продукти от Сухо мляко и яйчен прах

Сухо мляко 26 % пълномаслено

Сухо мляко 26 % пълномаслено

Сухо пълномаслено мляко 26%

Сухо пълномаслено мляко 26%

Сухо мляко 1.5 % обезмаслено

Сухо мляко 1.5 % обезмаслено

Сладка суроватка на прах Екстра

Сладка суроватка на прах Екстра

Суха суроватка

Суха суроватка

Деминерализиран пермеат

Деминерализиран пермеат

Яйчен прах меланж LUX

Яйчен прах меланж LUX

Яйчен прах меланж Premium

Яйчен прах меланж Premium

Яйчен жълтък на прах

Яйчен жълтък на прах

Яйчен жълтък на прах термоустойчив

Яйчен жълтък на прах термоустойчив

Яйчен белтък на прах за обем

Яйчен белтък на прах за обем