Описание
Продуктът се произвежда от течен белтък, в резултат на механично чупене на пресни, здрави и чисти яйца. Филтриран и хомогенизиран, пастьоризиран на минимална температура от 56°C за 3,5 минути и охладен при 3°C, се изпраща за спрей изсушаване.
Приложение: Спорт – боди билдинг - протеинови смеси, сладкиши- целувки, ореховки и др., халва, панировки, тестени продукти, вина, месни продукти Употреба: Съотношение = 1 кг прах и 10 кг Вода
1 кг яйчен белтък на прах е еквивалентен на 275 белтъка.
Съхранение: На сухо място при температура от +5° до + 25°С. Срок на годност: Съхраняван в затворени оригинални опаковки, продуктът запазва изцяло своите качествени характеристики 24 месеца от датата на производство.
Опаковка: 15 кг чувал
Запитване