Яйчен белтък на прах за обем

Яйчен белтък на прах за обем
Яйчен белтък на прах за обем Яйчен белтък на прах за обем
Код на продукт
LB900721
Производител
LOBBI

Описание

Продуктът се произвежда от течен белтък, в резултат на механично чупене на пресни, здрави и чисти яйца. Филтриран и хомогенизиран, пастьоризиран на минимална температура от 56°C за 3,5 минути и охладен при 3°C, се изпраща за спрей изсушаване.

Приложение: Спорт – боди билдинг - протеинови смеси, сладкиши- целувки, ореховки и др., халва, панировки, тестени продукти, вина, месни продукти Употреба: Съотношение = 1 кг прах и 10 кг Вода 

1 кг яйчен белтък на прах е еквивалентен на 275 белтъка.

Съхранение: На сухо място при температура от +5° до + 25°С. Срок на годност: Съхраняван в затворени оригинални опаковки, продуктът запазва изцяло своите качествени характеристики 24 месеца от датата на производство.

 

Опаковка: 15 кг чувал

Запитване

Данните се изпращат, моля изчакайте...

Други продукти от Сухо мляко и яйчен прах

Сухо мляко 26%

Сухо мляко 26%

Сухо мляко пълномаслено 26%

Сухо мляко пълномаслено 26%

Сухо мляко обезмаслено

Сухо мляко обезмаслено

Сладка суроватка

Сладка суроватка

Суха суроватка

Суха суроватка

Деминерализиран пермеат

Деминерализиран пермеат

Яйчен ТЕЧЕН БЕЛТЪК охладен Egg white liquid Long life HWS

Яйчен ТЕЧЕН БЕЛТЪК охладен Egg white liquid Long life HWS

Яйчен течен МЕЛАНЖ охладен Whole egg LL Ovomix

Яйчен течен МЕЛАНЖ охладен Whole egg LL Ovomix

Яйчен прах меланж LUX

Яйчен прах меланж LUX

Яйчен прах меланж STANDART

Яйчен прах меланж STANDART

Яйчен прах меланж PREMIUM

Яйчен прах меланж PREMIUM

Яйчен жълтък на прах

Яйчен жълтък на прах

Яйчен жълтък на прах термоустойчив

Яйчен жълтък на прах термоустойчив