Крем за разбиване Savat

Крем за разбиване Savat
Крем за разбиване Savat Крем за разбиване Savat Крем за разбиване Savat
Код на продукт
9000006115
Производител
LOBBI ЕС

Описание

Превъзходен продукт за сладки пълнежи и декорация на торти, сладкарски изделия, плодови салати, сладолед и др. Може да се използва в комбинация със сладкарски кремове, захарен сироп, шоколад и различни овкусители.

За по- добър резултат се препоръчва продуктът да престои в хладилник поне 12 часа преди разбиване. Разбивайте на температура между 8-12 градуса ръчно или с миксер.

Продукта трябва да се съхранява на хладно и сухо място при температура от 4 до 20 градуса. Да не се замразява.

Опаковка: 1 л/кутия

Запитване

Данните се изпращат, моля изчакайте...

Други продукти от Сметана

Млечна готварска сметана 10% Chef's Cream

Млечна готварска сметана 10% Chef's Cream

Млечна сметана 35.01%

Млечна сметана 35.01%

GRIZLI Сладкарски крем за разбиване 27%

GRIZLI Сладкарски крем за разбиване 27%

Europea Крем за разбиване 27%

Europea Крем за разбиване 27%

Crem Blanc Сладкарски крем за разбиване 25%

Crem Blanc Сладкарски крем за разбиване 25%

Prontalluso Nature Крем за разбиване и готвене

Prontalluso Nature Крем за разбиване и готвене

Sahnefond Neutral LB519 Занефонд Неутрал

Sahnefond Neutral LB519 Занефонд Неутрал

Sahnefond Joghurt LB529 Занефонд Йогурт

Sahnefond Joghurt LB529 Занефонд Йогурт

Sahnefond Kase LB528 Занефонд Кезе

Sahnefond Kase LB528 Занефонд Кезе

Sahnefond Schoko LB520 Занефонд Шоко

Sahnefond Schoko LB520 Занефонд Шоко

Sahnefond Tiramisu LB530 Занефонд Тирамису

Sahnefond Tiramisu LB530 Занефонд Тирамису