Крем за разбиване Savat

Крем за разбиване Savat
Крем за разбиване Savat Крем за разбиване Savat Крем за разбиване Savat
Код на продукт
9000006115
Производител
LOBBI ЕС

Описание

Превъзходен продукт за сладки пълнежи и декорация на торти, сладкарски изделия, плодови салати, сладолед и др. Може да се използва в комбинация със сладкарски кремове, захарен сироп, шоколад и различни овкусители.

За по- добър резултат се препоръчва продуктът да престои в хладилник поне 12 часа преди разбиване. Разбивайте на температура между 8-12 градуса ръчно или с миксер.

Продукта трябва да се съхранява на хладно и сухо място при температура от 4 до 20 градуса. Да не се замразява.

Опаковка: 1 л/кутия

Запитване

Данните се изпращат, моля изчакайте...

Други продукти от Сметана

Dulcinea Млечна сметана 35%

Dulcinea Млечна сметана 35%

Europea Крем за разбиване 27%

Europea Крем за разбиване 27%

Crem Blanc Сладкарски крем за разбиване 25%

Crem Blanc Сладкарски крем за разбиване 25%

Млечна сметана 35.01%

Млечна сметана 35.01%

Крем за разбиване и готвене Prontalluso Nature

Крем за разбиване и готвене Prontalluso Nature

Занефонд Йогурт Sahnefond Joghurt

Занефонд Йогурт Sahnefond Joghurt

Занефонд Кезе Sahnefond Kase

Занефонд Кезе Sahnefond Kase

Занефонд Неутрал Sahnefond Neutral

Занефонд Неутрал Sahnefond Neutral

Занефонд Тирамису Sahnefond Tiramisu

Занефонд Тирамису Sahnefond Tiramisu

Занефонд Шоко Sahnefond Schoko

Занефонд Шоко Sahnefond Schoko