Описание
Микс за изработка на класически български козунак с яйца и мляко. Осигурява голям обем, средина на конци, и кора със златисто - кафяв цвят.
Рецепта:
0,300 кг Cozomix Traditional 10%
1,000 кг пшеничено брашно Тип 500(силно)
0,450 кг захар
0,010-0,015 кг натриев цикламат
0,180 кг маргарин Gold 80 (art. LB904331)
0,185 кг мая пресована
0,150 кг стафиди
0,060 кг олио
0,010-0,015 кг аромат Лимон LB 821
1,600 кг вода (студена)
Време за замесване: 4 мин бавно, 5-6 мин бързо
Температура на тестото: 20-22 градуса
Почивка на тестото: 20 мин
Окончателна ферментация: 45-50 мин
Температура на изпичане: 180 градуса
Време на изпичане: 25-30 мин
Продукта остава свеж и мек 30-60 дни.
Опаковка: 10кг/чувал
Запитване