Яйчен жълтък на прах

Яйчен жълтък на прах
Яйчен жълтък на прах Яйчен жълтък на прах
Код на продукт
LB900731
Производител
LOBBI

Описание

Продуктът се произвежда от течен жълтък, в резултат на механично чупене на пресни, здрави и чисти яйца. Филтриран и хомогенизиран, пастьоризиран на минимална температура от 63°C за 3,5 минути и охладен при 3°C, се изпраща за спрей изсушаване.

 

Приложение: Майонеза, сладолед, кремове, нуга, тестени продукти, макарони, кроасани, козунаци, салати, сосове и др.

Употреба: 1 част сушен яйчен жълтък се смесва с 1.25 части вода;

Съотношение: 1 кг яйчен жълтък на прах към 1 кг вода = 2 кг яйчен течен жълтък (270 жълтъка).

 

Опаковка: 20кг/чувал

 

 

Запитване

Данните се изпращат, моля изчакайте...

Други продукти от Сухо мляко и яйчен прах

Сухо мляко 26 % пълномаслено

Сухо мляко 26 % пълномаслено

Сухо пълномаслено мляко 26%

Сухо пълномаслено мляко 26%

Сухо мляко 1.5 % обезмаслено

Сухо мляко 1.5 % обезмаслено

Сладка суроватка на прах Екстра

Сладка суроватка на прах Екстра

Суха суроватка

Суха суроватка

Деминерализиран пермеат

Деминерализиран пермеат

Яйчен прах меланж LUX

Яйчен прах меланж LUX

Яйчен прах меланж Standart

Яйчен прах меланж Standart

Яйчен прах меланж Premium

Яйчен прах меланж Premium

Яйчен жълтък на прах термоустойчив

Яйчен жълтък на прах термоустойчив

Яйчен белтък на прах за обем

Яйчен белтък на прах за обем