Яйчен прах-меланж

Яйчен прах-меланж
Яйчен прах-меланж Яйчен прах-меланж
Код на продукт
9000005442
Производител
LOBBI ЕС

Описание

Продуктът се произвежда от течни яйца, в резултат на механично чупене на пресни, здрави и чисти яйца. Филтриран и хомогенизиран, пастьоризиран на минимална температура от 63°C за 3,5 минути и охладен при 3°C, се изпраща за спрей изсушаване.

Приложение: Тестени продукти- кроасани, козунаци, кексове, дребни сладки, сладкиши, омлети. 

Употреба: 1 част яйчен прах (меланж) се смесва с 3 части вода= 4 кг яйца.

- 1 кг яйчен прах (меланж) е еквивалентен на около 95 яйца.

Съхранение: На сухо място при температура от +5° до +25°C. 

 

Опаковка: 25 кг/чувал

 

 

 

Запитване

Данните се изпращат, моля изчакайте...

Други продукти от Сухо мляко и яйчен прах

Суха суроватка

Суха суроватка

Сухо пълномаслено мляко Белгия 26%

Сухо пълномаслено мляко Белгия 26%

Яйчен жълтък на прах термоустойчив

Яйчен жълтък на прах термоустойчив

Сухо мляко 1.5 % обезмаслено

Сухо мляко 1.5 % обезмаслено

Сухо мляко 26 % пълномаслено

Сухо мляко 26 % пълномаслено

Яйчен жълтък на прах LUX

Яйчен жълтък на прах LUX

Яйчен белтък на прах за обем

Яйчен белтък на прах за обем

Сладка суроватка на прах Екстра

Сладка суроватка на прах Екстра