Яйчен белтък на прах за обем

Яйчен белтък на прах за обем
Яйчен белтък на прах за обем Яйчен белтък на прах за обем
Код на продукт
1011302
Производител
LOBBI ЕС

Описание

Продуктът се произвежда от течен белтък, в резултат на механично чупене на пресни, здрави и чисти яйца. Филтриран и хомогенизиран, пастьоризиран на минимална температура от 56°C за 3,5 минути и охладен при 3°C, се изпраща за спрей изсушаване.

Приложение: Спорт – боди билдинг - протеинови смеси, сладкиши- целувки, ореховки и др., халва, панировки, тестени продукти, вина, месни продукти Употреба: 1 част яйчен белтък се смесва с 8 части вода; - 1 кг яйчен белтък на прах е еквивалентен на 275 белтъка.

Съотношение = 1 кг прах и 7 кг Вода = 8 кг готов продукт белтък (1920 белтъка).

Съхранение: На сухо място при температура от +5° до + 25°С. Срок на годност: Съхраняван в затворени оригинални опаковки, продуктът запазва изцяло своите качествени характеристики 24 месеца от датата на производство.

 

Опаковка: 15 кг чувал

Запитване

Данните се изпращат, моля изчакайте...

Други продукти от Сухо мляко и яйчен прах

Суха суроватка

Суха суроватка

Сухо пълномаслено мляко Белгия 26%

Сухо пълномаслено мляко Белгия 26%

Яйчен жълтък на прах термоустойчив

Яйчен жълтък на прах термоустойчив

Сухо мляко 1.5 % обезмаслено

Сухо мляко 1.5 % обезмаслено

Сухо мляко 26 % пълномаслено

Сухо мляко 26 % пълномаслено

Яйчен прах-меланж

Яйчен прах-меланж

Яйчен жълтък на прах LUX

Яйчен жълтък на прах LUX

Сладка суроватка на прах Екстра

Сладка суроватка на прах Екстра